holy hill extreme

Nieuw: Holy Hill Extreme

De Holy Hill Run komt met iets nieuws; Holy Hill Extreme. Je kunt nu extra lang genieten van je deelname aan deze obstacle run.

Holy Hill Extreme

Wat wordt het? Kies je voor 36 km, 45 km, 54 km of zelfs nog meer? Yes, je rent zolang het parcours open is …..je start voor de eerste startgroep en je eindigt als laatste. Je maakt zoveel mogelijk 9 km rondes (elke ronde een stempel op je arm).

Dus van 9:00 tot 15:00 uur.

Let op we hebben 52 (!!!) hindernissen per ronde en hoogtemeters. Wij zorgen voor een speciale verzorgingspost. Hier kun je even rusten, kleding wisselen, kramp laten masseren of een blessure laten checken. Wij verzorgen je totaal. Je krijgt speciale ‘Xtreme bandage’ zodat je herkenbaar bent als Xtreme runner!

Wie durft ?

P.s. heb jij al een 18KM ticket en wil jij dit graag omzetten naar een Xtreme ticket? Mail info@holyhillrun.nl

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?