breakout run 2022

BreakoutRun 2022 gaat niet door

We zagen het al een klein beetje aankomen, maar de BreakoutRun van 2022 gaat niet door. Het leek eerst nog een week verschoven te worden, maar helaas valt het doek voor de BreakoutRun 2022. Het feit dat iedereen zijn geld terugkrijgt beloofd niet veel goeds voor de 2023 editie. Laten we hopen dat het doek niet definitief valt voor dit evenement, want het was toch wel een van onze favoriete runs. Na VenloStormt is dit de tweede grote run dit het dit jaar niet voor elkaar krijgt een evenement neer te zetten.

BreakoutRun 2022

De Breakout Run is ook in 2022 van de kalender gehaald. Bij deze populaire obstacle run laten sportievelingen zich opsluiten als crimineel om de kans te krijgen via een uitdagende vluchtroute vol hindernissen te ontsnappen. Iedereen die een startbewijs heeft voor de negende editie krijgt zijn geld terug. 

De deuren van de zwaarbewaakte gevangenis “de Maashorst” blijven gesloten dit voorjaar vanwege veranderingen in de organisatie en de omgeving. Het is op dit moment onduidelijk wanneer en in welke vorm de Breakout Run weer georganiseerd wordt.

Iedereen die stond ingeschreven, krijgt een mail hoe het geld terug te vragen. Indien je vragen hebt, klik dan hier voor onze FAQ’s. Als er meer informatie over een nieuwe datum is, wordt deze via de officiële kanalen bekendgemaakt.

Organisatie BreakoutRun

Wil je dat weekend toch aan een evenement meedoen? Bekijk dan onze kalender met alle obstacle runs in Nederland. Loop je liever een trailrun? Ook daar is een handige kalender voor. Kijk dan eens op trail.nl.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven