venlostormt 2022

VenloStormt 2022 gaat niet door

DSV VenloStormt 2022 wordt ook in 2022 niet georganiseerd. Voor de derde jaar op rij gooit de coronacrisis roet in het eten. Ook al zijn de maatregelen onlangs versoepeld, de tijd is volgens de organisatie te kort om een volwaardige en veilige editie neer te zetten.

VenloStormt 2022 afgelast

“De reden om DSV VenloStormt opnieuw een jaar te verplaatsen is omdat we lang in onzekerheid hebben gezeten. De coronamaatregelen hebben lang aangehouden en het was daardoor onduidelijk of het überhaupt toegestaan zou worden om een groot evenement met duizenden bestormers en bezoekers te mogen organiseren,” aldus voorzitter Dennis Meens. “Daarbij kwam ook dat door de restricties vrijwilligers niet eerder aan de slag konden met alle voorbereidingen die nodig zijn om het evenement goed en veilig te laten verlopen.”

Inmiddels staan alle seinen op groen, maar de voorbereidingstijd is nu te kort om een goede en veilige DSV VenloStormt te organiseren. “Met name het vergunningstraject, het ontwikkelen van het veiligheidsplan, de werving van vrijwilligers en het bouwen van nieuwe hindernissen kost veel tijd. Daar zijn we normaliter negen maanden van te voren al mee bezig,” aldus Dennis Meens.

De organisatie van DSV VenloStormt vindt het een vervelend besluit, maar hoopt op begrip van bestormers. Reeds gekochte startbewijzen blijven geldig voor de editie van 2023. Deze vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?