Vergunning Spartan Race ingetrokken

En dat is de tweede vandaag. Helaas is ook de vergunning van Spartan Race Zandvoort ingetrokken. Afgelopen zondag is er een groot evenement op het circuit stilgelegd vanwege te veel publiek. Dit heeft natuurlijk niet geholpen in het door laten gaan van evenementen.

Spartans,

Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat Spartan Race Zandvoort op het laatste moment is afgelast. We hebben het hele jaar en zeker de afgelopen weken zeer nauw en constructief samengewerkt met de Gemeente Zandvoort. Spartan Zandvoort werd goedgekeurd en volledig ondersteund door de Gemeente. Helaas hebben de recente ontwikkelingen op regionaal en nationaal niveau van de afgelopen dagen de situatie drastisch veranderd en ziet de Gemeente Zandvoort geen andere keuze dan om dit evenement af te gelasten. Hoewel we volledig overtuigd zijn van de veiligheid van het concept, respecteren we die beslissing en begrijpen we ook de noodzaak ervan in het licht van de recente ontwikkelingen.

We waren vol vertrouwen dat dit evenement wel door zou gaan tot wij een aantal uren geleden dit nieuws ontvingen. In de loop van het jaar zijn we met alle extra gestelde veiligheidseisen akkoord gegaan en hebben we deze weten te implementeren in het Spartan Zandvoort evenement. Daarom hebben we het evenement de afgelopen periode ook vol vertrouwen gepromoot en waren we overtuigd dat we volgende week met z’n allen aan de start zouden verschijnen. Met pijn in ons hart moeten we nu, toch nog volledig onverwacht, een 180-graden draai maken en moeten we het evenement toch annuleren. We vragen jullie om je begrip.

Deze situatie treft ons en jullie buitengewoon hard. Toch willen we in 2021 nog sterker terugkeren en er samen met jullie een waanzinnig sportief feest van maken. Gemeente Zandvoort beseft dat deze beslissing erg laat is genomen. Daarom bieden wij jullie twee opties: 

De keuze is aan jou.

OPTIE 1: Steun ons als organisatie met de 70-30 optie

Deze afzegging – zeker omdat het zo laat nog moet gebeuren – biedt ons een grote uitdaging. Desondanks zijn we erop gebrand om races van hoge kwaliteit voor dezelfde prijs te blijven neerzetten in de toekomst. Jij kunt ons in die missie helpen als je kiest voor de optie 70% + 30%. Deze optie houdt in dat je twee kortingscodes ontvangt, die je over twee aankopen kunt verdelen. Deze codes zijn geldig voor twee jaar en kunnen toegepast worden op hetzelfde raceformat als je originele aankoop. De 70%-kortingscode is geldig voor een race in Nederland in dat tijdsbestek, de 30%-code is geldig voor een aankoop van een vriend of in andere landen in de WEU-regio. Dus probeer een race in het buitenland of neem een vriend mee voor nog meer race fun! Voor meer informatie en details, klik hier!

Voor alle informatie en details klik HIER


OPTIE 2: Bewaar je inschrijving voor de 2021-editie van dezelfde race zonder extra kosten.

Om meer te lezen over hoe je je gratis kortingscode kunt krijgen met de 100% waarde van je ticket (t.w.v. zelfde race en dezelfde categorie in Zandvoort 2021), klik HIER

BELANGRIJKE MEDEDELING: Houd er rekening mee dat het 8 tot 12 dagen kan duren voordat je jouw code per e-mail ontvangt

We willen onze oprechte dank uitspreken aan allen die in ons zijn blijven geloven en willen dat geloof graag terugbetalen met een geweldige Spartan-ervaring in 2021! Spartan Race Zandvoort vindt komend jaar plaats op 2 en 3 oktober!

Wij zijn Spartans en wij komen hier sterker van terug! Laten we ons enthousiasme en onze passie meenemen in het nieuwe jaar en in 2021 samenkomen!

BELANGRIJK: De deadline om een optie te selecteren is tot 30 november 2020, om 23:59 uur (Nederlandse tijd).

VRAGEN? Raadpleeg HIER onze volledige FAQ om je twijfels en mogelijke vragen weg te nemen. En als dat nog niet genoeg helpt, neem dan contact met ons op via netherlands@spartanraceeurope.com en we beantwoorden graag al jouw vragen zo snel mogelijk.

Blijf vechten voor je dromen, we zullen aan de finish staan om je toe te juichen.

Thanks!

Your Spartan Netherlands team

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven