Vergunning Strong Viking ingetrokken

Slecht nieuws als je vol in training was voor Strong Viking. Helaas is besloten dat Strong Viking het evenement niet door mag laten gaan. Meer info volgt.

Tot onze grote teleurstelling hebben we helaas slecht nieuws gekregen. De gemeente Velsen heeft laten weten de vergunning voor de Strong Viking Brother/Family Edition niet meer te verlenen. Dit als gevolg van de grote toename van het aantal besmettingen in de regio waar het evenement plaats zou vinden en de aangescherpte maatregelen in de veiligheidsregio Kennemerland, waarin het event zich bevindt.Hoe positief de gemeente in eerste instantie ook was over ons ingediende Corona-proof plan, heeft de persconferentie van afgelopen vrijdag het tij doen keren. Gezien deze beslissing van de gemeente mogen wij de Strong Viking Brother alsmede de Family Edition en de OCR Series op 10 & 11 oktober 2020 niet organiseren. Direct na de mededeling van de gemeente hebben wij contact gezocht met de gemeente Wijchen of het evenement hier wellicht doorgang kon vinden, maar ook zij hebben aangegeven hier geen vergunning voor uit te (kunnen) geven.Een grote teleurstelling voor jullie als deelnemers en een enorme klap voor ons als organisatie. Strong Viking wordt keihard geraakt door de Corona crisis. Inmiddels hebben we 95% van al onze edities moeten schrappen. Graag willen we transparant zijn en onze deelnemers uitleggen welke impact dit op ons heeft en hoe we hier, samen met jullie, sterker uit willen komen. Kijk voor meer informatie op: https://strongviking.com/nl/landing/covid-19/105713/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven