Kies de juiste Fusion tight

We zijn al jaren fan van de tights en short tights van Fusion. De pasvorm, de duurzaamheid en het materiaal maken hem perfect voor je volgende obstacle run of trailrun. En dan hebben we het nog niet eens over die handige zakken om je telefoon, sleutel en sportvoeding mee te nemen tijdens je trainingsrun. Vroeger was het simpel en had je een lange en een korte unisex tight. Tegenwoordig is er veel meer keus. We zetten alles eens op een rijtje.

Waarom een fusion tight

In de video hieronder zie je alle handige voordelen van deze Deense tights. En anders kun je altijd onze review nog eens lezen.

Keuze 1: Unisex of dames

Voorheen waren alle tights bij Fusion unisex. Tegenwoordig is er een complete dameslijn. Je kunt het verschil zien aan de kleur van de bovenrand van het zakje op de zijkant. Bij unisex is hij wit, bij dames is hij zwart. Het grote verschil tussen de tights is dat de damesvariant een stevige en brede tailleband heeft.

Keuze 2: Lengte

De tights van Fusion komen in vier verschillende lengtematen; kort, 3/4, lang en extra lang. De extra lange zijn voor mensen met een smalle taille en lange benen. Deze tights hebben 4 centimeter extra stof aan de onderkant zodat het er niet uitziet alsof je hoog water verwacht.

Keuze 3: Dikte

De normale tights van Fusion zijn allemaal het hele jaar door te gebruiken. Wordt het nou bijzonder koud in de winter of reis je af naar een koud gebied om daar ergens aan een evenement mee te doen? Kies dan de wintervariant. Dit is “hot tight.”

Conclusie

Voor iedereen zou er dus een geschikt model moeten zijn. Of je nou op zoek bent naar een korte zomerse tight of een extra lange en warme wintertight. Als je ze eenmaal aangepast hebt en je bent gewend aan de handige zakken op zijkant, dan wil je geen andere meer.

Al je Fusion shorts en tights koop je via deze link. Heb je toch nog vragen over een bepaald model? Laat het ons dan weten!

Bonuskeuze: ander model

Zoek je toch net wat anders? Ook dan kun je nog bij Fusion terecht. Zo is er ook een korte 2-in-1 tight met een korte binnenbroek. Vind je een tight te strak dan zijn er de losse Run Shorts. En wil je het beste van het beste? Kies dan de SLI Tight.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Scroll naar boven