strong viking brother edition parcours

Schrijf je nog snel in voor Strong Viking

Gisteren waren we op bezoek bij Strong Viking. De Vikings waren al druk bezig met de voorbereiding op de Brother Edition komende maand. We zagen al twee mooie nieuwe hindernissen staan in het Strong Viking Development Lab. Ze zijn er bij Strong Viking helemaal klaar voor. Jij ook?

Strong Viking Brother Edition Aftermovie

Korting Strong Viking

De ticketprijs zit nu nog in fase 1 en gaat binnenkort omhoog. Wil je zeker meedoen schrijf je dan nog snel in en profiteer van het lage tarief. Als je kortingscode SVP359 gebruikt krijg je van ons ook nog eens 5 euro extra korting.

Corona proof

Twijfel je nog om mee te doen? Strong Viking is geheel corona-proof.

Wat kun je verwachten?

Een zeer ruim Start Finish gebied op een andere locatie op het terrein geeft ons de mogelijkheid om de 1,5m regel te kunnen waarborgen. Gezien we deze regel bij alles in acht moeten nemen, is ook de startprocedure aangepast. Er zal niet worden gestart met 2 startgroepen van 300 man per vak zoals je van ons gewend bent, maar met 16 vakken naast elkaar waar iedereen 1,5 meter uit elkaar staat. Deelnemers zullen in een grote rij worden geplaatst zodat zij snel over de start kunnen gaan, met de 1,5m regel in achtgenomen. Vanzelfsprekend staan Cynthia & Henry jullie op te wachten voor de bekende Strong Viking warming-up!

Parcours

Er worden verschillende desinfectiepunten op het terrein en het parcours geplaatst. Daarnaast hebben we een aantal aanpassingen in hindernissen gemaakt, waardoor contact met anderen zoveel mogelijk wordt gemeden. De verzorgingsposten worden extra breed en lang opgezet, waardoor ook hier geen samenscholing plaatsvindt en iedereen afstand kan bewaren. Een douche- en omkleed gelegenheid mogen we tijdens deze editie, na overleg met de verschillende instanties, helaas niet faciliteren.

Natuurlijk ontvangen jullie bij het finishen van deze editie weer het unieke Strong Viking finisher shirt, biertje en beleving bij de finish! De finishfoto wordt echter voorafgaand aan de run al gemaakt, dit om wachtrijen na de Walhalla Steps te voorkomen en een goede doorstroom richting de uitgang van het parcours te kunnen faciliteren! De actiefoto’s en video’s onderweg zijn vanzelfsprekend wél gewoon aanwezig, dus die nieuwe profielfoto kun je alvast gaan inplannen! Kortom: Alle ingrediënten voor de unieke Strong Viking Brother Edition 2020, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften!

Faciliteiten

Zoals beschreven mogen we deze editie helaas geen douche- en omkleedmogelijkheden aanbieden, maar is er wél een bewaakte garderobetent aanwezig met extra ingangen, waarin gewerkt wordt met eenrichtingsverkeer. Hier kun je eventueel je tas met vest inleveren, de rest van de kleding kan in de auto achtergelaten worden. Ook zal er een zeer ruim horecaplein opgezet worden waar de zit mogelijkheden een ruime afstand hebben van elkaar. Men kan zelf eten of drinken halen en dit nuttigen op dit plein, zodat je tóch naderhand nog kan genieten van die dik verdiende Viking Burger!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top