Spartan Race Nederland

15% korting op Spartan Race Zandvoort

Na maanden onzekerheid vinden we het geweldig te kunnen melden dat Spartan Zandvoort door kan gaan! In het weekend van 3 en 4 oktober, als aftrap van Zandvoort goes Wild, zal de badplaats omgebouwd worden tot één groot sportparadijs vol met mega obstakels. Er is samen met de gemeente Zandvoort hard gewerkt aan nieuwe veiligheidsprotocollen die voldoen aan de landelijke richtlijnen. We zijn daarmee verzekerd van een mooi en sportief evenement voor deelnemers en toeschouwers. Het aantal plekken is gelimiteerd dus schrijf je snel in, als je dat nog niet gedaan hebt.

Korting Spartan Race

Met code OBSTAKELS15 krijg je 15% korting op je inschrijving.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top