dead-last-the-yeti-trail-runners-movie

Kijktip: DEAD Last – The Yeti Trail Runners Movie

Blijf je met het warme weer liever lekker koel binnen? Dan hebben we nog een leuke kijktip voor je. Je hebt op onze site vast wel ooit video’s van obstacle racing media voorbij hebt zien komen. Aftermovies van het WK, een verslag van World’s Toughest Mudder of andere coole video’s uit de Verenigde Staten. Meestal zijn deze gemaakt door vaste cameraman Jeff Marier. Deze maand komt hij met een eigen trailrunning documentaire die je nu op Vimeo kunt bekijken.

The Yeti Trail Runners Movie

De documentaire gaat over het Amerikaanse zwarte schaap van de trailrunning en ultra-running community; The Yeti Trail Runners. Het is een vermakelijke documentaire van ongeveer een uurtje en je krijgt eigenlijk direct zin om aan een evenement van ze mee te doen. In de huidige tijd misschien wat lastig, maar deze staat zeker op het lijstje voor als we weer naar de VS mogen.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top