yu man race

Eerste Yu Man Race gaat niet door

Na het verdwijnen van de Strongmanrun zou de organisatie dit jaar verder gaan als de Yu Man Race. Helaas hebben ze hun eerste evenementen een jaar uit moeten stellen.

Tot onze grote spijt moeten we jullie mededelen dat de YU MAN RACE verplaatst moet worden naar 4 en 5 september 2021. De afgekondigde aangepaste Covid-19 maatregelen voor evenementen en het ogenschijnlijk opnieuw oplaaien van het coronavirus, maakt het voor de organisatie onmogelijk de YU MAN RACE OBSTACLE RUN aanstaande 6 september verantwoord door te laten gaan. Ook de KIDS OBSTACLE RUN en de HALF MARATHON van 5 september worden verplaatst. “We nemen dit besluit met pijn in ons hart.”

Wij hebben de afgelopen weken nauw samengewerkt met de Veiligheidsregio Twente en de gemeente Hellendoorn. Zij hebben er samen met ons alles aan gedaan het event op een verantwoorde en veilige manier doorgang te laten vinden. Het leek erop dat dat in aangepaste vorm ook kon, maar we hebben nu helaas moeten concluderen dat het in de huidige situatie onverantwoord is. Duizenden mensen komen tijdens de YU MAN RACE bij elkaar. Van deelnemers, crew, vrijwilligers, partners tot publiek. De gezondheid van al deze mensen staat voorop, dit kunnen wij in deze tijden niet garanderen. 

We hopen op jullie begrip voor deze moeilijke beslissing. Je ticket blijft geldig voor de editie in 2021 iedereen die al een startbewijs gekocht heeft krijgt van ons twee Finisher drankjes, te besteden bij onze barren op het spectaculaire Start/Finish terrein. We zien het als onze uitdaging om er in 2021 samen met jullie een nog groter spektakel van te maken en hopen jullie dan gezond aan de start van de RACE te zien.

De voorbereidingstrainingen en de programma’s BECOME YU MAN en FEMALE FORCE blijven gewoon doorgaan. Blijf in beweging, download onze gratis YU MAN RACE trainingsapp, train mee met onze voorbereidingstrainingen of trainingsschema’s aan. Op naar 2021!!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top