review mud masters haarlemmermeer

Obstacle runs bezig met heropenen evenementen

Eindelijk goed nieuws vanuit de evenementenbranche. Deze week is er overleg geweest waarbij ook een aantal grote obstacle run organisaties betrokken zijn. Doel is om stap voor stap weer open te gaan. In de Telegraaf van vandaag een uitgebreid verslag.

Heropenen evenementen

Het verbod op grote evenementen is nog van kracht tot 1 september. Echter waren er ook geluiden dat er alsnog gewacht zou moeten worden op een vaccin. Daar lijkt nu toch verandering in te komen.

De Nederlandse sportwereld en de evenementenbranche willen na de zomer stap voor stap hun deuren gaan openen voor publiek. Sportkoepel NOC*NSF, voetbalbond KNVB, de Vereniging van Evenementenmakers (VVEM) en heel wat andere partijen zijn daarom een alliantie aangegaan. Gezamenlijk gaan ze met de overheid in gesprek over de mogelijkheden. – Telegraaf

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?