mud masters

Nieuwe anderhalve meter hindernis Mud Masters

Tsja, hoe gaan we ze noemen. Deze aangepaste hindernissen voor Corona. Anderhalve meter hindernisssen? Corona-hindernissen? Mud Masters heeft er in ieder geval al eentje bedacht. En ze zoeken nog een leuke naam.

Nieuwe hindernis Mud Masters

Dit is hem dan. De nieuwe hindernis waarbij je anderhalve meter afstand kunt houden.

Aanpassingen Mud Masters

Het aantal aanpassingen voor ons openlucht event is te overzien. In de basis worden alle deelnemers namelijk al veilig verdeeld over meerdere starttijden en enorme terreinen (meer dan 200 hectare, oftewel 2 miljoen vierkante meter).

Eén van de aanpassingen die we wel kunnen doorvoeren, is bijvoorbeeld een nieuwe startprocedure, waarbij je wel een dosis voorpret en warming-up krijgt, maar waarbij het niet te druk is en de nodige afstand ten opzichte van andere deelnemers kan worden gehanteerd. Ook komen er veel mogelijkheden om handen te ontsmetten en kan het aantal toeschouwers beperkt worden. Daarnaast ontwikkelen wij nieuwe hindernissen waarbij TEAMWORK mogelijk is, zonder elkaar aan te raken


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top