OCRWC

Geen obstacle runs meer in 2020?

Vandaag is bekend geworden dat er nog geen datum is waarop massale (sport-)evenementen weer mogelijk zijn in Nederland. Minister de Jonge geeft aan dat er pas weer evenementen mogelijk zijn als als er een vaccin is. Het is onbekend hoe lang dat kan duren, maar de schattingen lopen uiteen tussen een half jaar en meerdere jaren.

Toch een obstacle run lopen?

Voorlopig is het in alle landen onduidelijk hoe lang het nog gaat duren. De kans bestaat wel dat er landen zijn waar de regels soepeler zijn en je wel mee kunt doen aan een evenement later dit jaar. Zo wordt alles in Duitsland al weer soepeler en staat bijvoorbeeld het WK in de Verenigde Staten in oktober nog steeds op het programma. Mochten er definitief weer evenementen doorgaan net over de grens, dan lees je het hier.

Hopelijk valt het uiteindelijk mee en kunnen we toch snel weer meedoen aan een evenement. Tot die tijd kun je virtueel racen.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?