YU MAN RACE

Yu Man Race maakt zich klaar voor anderhalve meter

Voorlopig hebben we nog geen obstacle runs tot na eind augustus. De vernieuwde Yu Man Race vind plaats net na die datum. Vandaag kon je in de krant lezen hoe ze zich hier op voorbereiden.

Anderhalve meter

Ja. Een optie is om de startvakken aan te passen: grotere vakken, met daarin kleinere groepen deelnemers. Ook kunnen we obstakels waarbij je elkaar als deelnemers moet helpen schrappen en andere obstakels opsplitsen in drie stroken: ??n voor snelle, ??n voor gemiddelde en ??n voor iets langzamere deelnemers. Verder kunnen we de lopers adviseren afstand te houden tot elkaar. – Organisator Bas Wispels in Tubantia.

Lees hier het complete artikel in Tubantia.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Scroll naar top