Tot de nek in de drek

Geen tot de nek in de drek 2020

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om de 5 e?editie van de Tot de Nek in de Drek Obstacle Mudrun op zaterdag 4 juli 2020 niet door te laten gaan.

Gezondheid staat voorop! We kunnen de gezondheid van de deelnemers, vrijwilligers, bezoekers en alle andere betrokkenen niet garanderen.

Wij vinden dit enorm vervelend voor alle deelnemers, die met groot enthousiasme aan de start wilden beginnen maar hebben op dit moment geen andere keus gezien de 1,5 meter samenleving waarin we op dit moment zitten. We waren al volop bezig met de voorbereidingen om weer een topevenement neer te zetten. Deze energie gaat natuurlijk niet verloren, die nemen we mee naar 2021!

Ook willen we in deze tijd geen beroep doen op onze sponsoren, bouwbedrijven en vrijwilligers om hun geweldige positieve energie in dit evenement te stoppen.

Ondernemers en medewerkers zullen alle tijd en energie nu en de komende maanden in hun eigen organisaties willen steken.

Alle deelnemers hebben inmiddels een mail ontvangen.

We wensen iedereen voor nu veel sterkte en gezondheid in deze bizarre tijd.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top