Strong Viking afgelast

Strong Viking annuleert hele voorseizoen

Het was natuurlijk al wel een beetje te verwachten, maar het aantal afgelaste evenementen houdt voorlopig nog niet op. Ook Strong Viking heeft nu de volgende serie evenementen afgelast. Wil je een Strong Viking gaat lopen in Nederland? Dan zal dat pas halverwege oktober kunnen tijdens de Brother Edition Amsterdam.

Update Strong Viking

Beste Vikings,

Gezien de ontwikkelingen/maatregelen met betrekking tot het COVID-19 (Coronavirus) in Nederland en Belgi?, zijn wij helaas genoodzaakt om zowel de Strong Viking Water Edition Wijchen op 13 & 14 juni 2020 als de Water Edition Frankfurt op 23 & 24 Mei ?n de Water Edition Karlsruhe op 4 juli af te gelasten.

De huidige maatregelen, die het verbieden om vergunning houdende evenementen te organiseren tot 1 juni 2020, zal gezien de persconferentie van 7 april 2020 naar alle verwachting verlengd gaan worden. In de afgelopen jaren zijn de Strong Viking Water Editions ?uitgegroeid tot grote internationale evenementen, waarbij ruim 15.000 deelnemers aanwezig zijn met meer dan 20 verschillende nationaliteiten. Gezien de ontwikkelingen van het virus en de bijbehorende maatregelen laat dit ons als organisatie geen andere keuze dan onze verantwoordelijkheid te nemen.

Om deze reden moeten we met pijn in ons hart alle Strong Viking edities tot en met de zomer van 2020 afgelasten. Deze beslissing geldt voor onze evenementen in Belgi?, Nederland en Duitsland. Hiermee volgen wij de voorbeelden van andere internationale sportevenementen, zoals de Olympische Spelen, het EK-voetbal maar ook verschillende (muziek)evenementen deze zomer.

Wat gebeurt er met mijn huidige ticket?
Jouw ticket is gratis overgezet naar de volgende Strong Viking Water Edition in 2021. Je bent voor dezelfde afstand en hetzelfde startvak ingeschreven als waarvoor je jezelf dit jaar oorspronkelijk had aangemeld. Je hoeft hiervoor dus niets te doen.

Support Strong Viking?!
Wil jij Strong Viking steunen en dit jaar t?ch nog een Strong Viking editie gaan lopen? Dan steun/support je ons door je ticket voor 2021 te laten staan en een extra ticket te kopen voor een van de edities in het najaar. Om je te bedanken voor dit vertrouwen, ontvang je 20% korting op jouw ticket voor het najaar! Door dit support ticket kunnen wij ons personeel, leveranciers en ZZP’ers ook door deze crisistijden heen helpen, bovendien sta je dan dit jaar nog een keer aan de start! Wij, maar ook al onze partners die iedere Strong Viking editie weer tot een groot succes maken, zijn je vanzelfsprekend zeer dankbaar?!

Het gratis overschrijven van je ticket naar een editie in 2021 en/of een van de resterende editiedagen dit jaar is mogelijk vanaf medio juni/juli 2020. Op dit moment zijn we een nieuwe online module aan het ontwikkelingen in samenwerking met Paylogic, deze nieuwe module gaat dit mogelijk maken.

Kun je ?cht niet deelnemen tijdens de nieuwe editie en/of een van de vele andere edities? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je ticket te annuleren en hiermee je geld terug te vragen. Gezien onze evenementenkalender voor het nieuwe seizoen op 28 februari 2021 definitief bekend wordt gemaakt, is het mogelijk om vanaf die dag je ticket te annuleren en je geld terug te krijgen.

Is er nog iets onduidelijk of heb je nog vragen hierover? We hebben een speciale FAQ-pagina opgesteld op onze website, waar alle veel gestelde vragen worden beantwoord. https://strongviking.com/nl/landing/covid-19/105713/

P.S. We zijn op dit moment hard bezig met het ontwikkelingen van een Strong Viking Virtual Edition????! Hiermee kun je t?ch jezelf blijven uitdagen en spaar je in deze tijden door voor jouw Strong Viking Medals! Binnenkort hier meer informatie over!

Team Strong Viking

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top