YU MAN RACE

Win 2 VIP wildcards voor YU MAN RACE Throwdown

In de Verenigde Staten is intussen een strijd tussen DEKAFIT (van Spartan) en HYROX. In Nederland hebben we deze evenementen nog niet, maar YU MAN RACE Throwndown lijkt hier wel op.

Win 2 VIP Wildcards

Gisteren kon je de podcast met Bas Wispels, van YU MAN RACE al horen. Hij vertelde daar ook kort over YU MAN RACE en hun Throwdown, dat het eerste evenement gaat zijn.?Wij mogen twee wildcards weggeven. Laat ons weten met wie je deze run zou willen doen en waarom. Het leukste comment wint de VIP WILD CARD voor zichzelf en zijn/haar buddy.

Op zaterdag 18-04-2020 vindt de eerste editie van de YU MAN RACE Throwdown plaats op een historische locatie; het FBK Stadion in Hengelo.

Een volledig nieuw event waar Obstacles en Workouts gecombineerd worden. Een event wat nog niet eerder in Nederland is georganiseerd.

Hou jij van?Obstacle Runs, Crossfit, Fitness of Bootcamp? Stel jij jezelf?graag nieuwe doelen? Kies voor de combinatie van obstakels, kracht en conditie.
DARE YOURSELF en schrijf je in! De combinatie van obstakels en uitdagende oefeningen maakt het zwaar, maar zeker niet onhaalbaar voor OUR YU MANS!

De Throwdown heeft 3 afstanden 1.6 KM, 3.2 KM en 4.8 KM.

 • 1.6KM – 16 obstacles – 10 Workouts duur ongeveer 30 min. p.p.

 • 3.2KM – 32 obstacles – 18 Workouts duur ongeveer 60 min. p.p.

 • 4.8 KM – 48 obstacles – 26 Workouts duur ongeveer 90 min. p.p.

 

YU MAN RACE

9 gedachten over “Win 2 VIP wildcards voor YU MAN RACE Throwdown”

 1. Wat een leuke winactie! Ik zou graag deze run willen doen met Jan-Pieter, omdat hij in de touwen hangen heel leuk vindt, maar geen goede reden heeft (vindt hij zelf) om een hiit-training te doen. Met een race als deze in het vooruitzicht heeft hij geen excuus meer om niet met een hiit- en/of bootcamptraining mee te doen (en heb ik een trainingsmaatje ;)).

 2. Zou deze graag met Jessica Brouwer willen lopen. In het verleden samen races gedaan, maar vorig jaar niet gelukt. Nu samen aan crossfitten. Zou dus een mooie run zijn om samen weer te beginnen.

 3. Erik bergsneider

  Als ik de kaarten zou winnen, dan ga ik samen met Sylvia Bergsneider! Zij wilde graag een run met meer fitness/bootcamp oefeningen, dus bij deze! Ik daag je hierbij uit om samen deze next level uitdaging aan te gaan! ??

 4. Gave win actie!! Ik zou graag samen met mijn vriendin deze race willen uitproberen 馃榾 Ben heel erg benieuwd naar deze eerste editie van de YU MAN RACE

 5. Lijkt me een mooie kans deze eerste editie samen te starten met Danny Jansen..mijn OCR-maatje vanaf het begin..maar nog nooit samen de StrongmenRun gelopen..dus een deelname aan deze eerste editie van de Yuman Throwdown is een unieke kans die we graag met beide handen aangrijpen!! (Ook zullen we hierover dan een mooi raceverslagje doen voor obstakels.com)

 6. Zou deze race dolgraag met mijn maatje Silas Ohioner willen lopen. Hij is herstellende van blessures, maar dat maakt de kans alleen maar groter dat ik hem eindelijk een keer verslaan. Hij zal namelijk tegen die tijd nog niet volledig in shape zijn, maar het toch willen proberen, zeker als het kaartje hem niets kost. Vervolgens ren ik hem het snot voor de ogen weg en kan ik hem daar het hele jaar mee lastig vallen. Maak me blij!

 7. Topper Rick Harmsen bezorgt mij regelmatig een flinke dosis spierpijn. Hoog tijd om de rollen een x om te draaien en hem eens te zien strijden inclusief 3 dagen spierpijn ??

 8. Ik zou dit heel graag samen met mijn dochter van 13 willen doen. Ze is helemaal gek van OCR en survivalrun. Ze heeft ongelooflijk veel talent (vindt ik als objectieve trotse vader ?).
  Ik train met haar mee en we doen geregeld koppelruns, maar ik leg het geregeld af, ben niet zo goed als haar, maar geniet wel elke keer van haar enthousiasme. Als ze een groot obstakel ziet wordt ze al helemaal gelukkig en is ze niet te houden. Dit zou een mooi cadeautje zijn in een moeilijke tijd, in april wordt mijn vrouw/haar moeder geopereerd aan een zware operatie, dit zou een leuk tussendoortje zijn die maand.

 9. Als ik win ga ik samen met mijn partner in crime Astrid Theunissen. Haar mantra is opgeven is geen optie en dat laat ze niet alleen in het sporten zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven