dmm podcast

DMM Podcast #02 – Bas Wispels, YU MAN RACE

Regelmatig spreken we mensen uit de OCR wereld. Als er nieuws tussen zit lees je dat natuurlijk op onze site als nieuwsbericht. Soms zit er minder direct nieuws tussen, maar kan het wel interessant zijn. We hebben besloten om regelmatig eens een verhaal of interview op te nemen en deze als podcast online te zetten.

Bas Wispels – YU MAN RACE

Zo spraken we vorige week met Bas, van YU MAN RACE?over het ontstaan van de Strongmanrun, de nieuwe YU MAN RACE en wat we precies kunnen verwachten dit jaar. Luister het interview hieronder terug of download hem als podcast in Apple Podcast, Spotify of je andere favoriete podcast-app.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?