Strong Viking

Werken bij Strong Viking, nieuw OCR Kampioenschap en Monkey Bars Extreme

Strong Viking zoekt personeel, een sfeerverslag van Monkey Bars Extreme en nog een OCR Kampioenschap.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Sfeerverslag Monkey Bars Extreme

Afgelopen weekend was het eerste WK Monkey Bars bij Mud Masters. De winnaars zijn Paul en Isabelle. Hieronder de video van de winnares. Meer sfeerfoto’s in de link onder de video.?

MudMasters

2. Strong Viking zoekt personeel

Altijd al in de OCR-wereld willen werken? Dit is je kans, want Strong Viking zoekt personeel.

VACATURE: Altijd al mee willen helpen in het organiseren van (inter)nationale sportevenementen? Dit is je kans! Strong Viking zoekt nieuwe Vikings die samen met ons door Europa willen reizen, om onze evenementen te kunnen realiseren! Jump on board, let’s conquer Europe again!

LinkedIn

3. En weer een OCR Kampioenschap

Voorlopig weliswaar alleen in de Verenigde Staten, maar er is weer een nieuw OCR Kampioenschap. De Monster Hydro Stadium Blitz Championship Series is een OCR die plaatsvindt in stadions, net als Spartan Stadion. Een aantal dingen zijn hier net wat anders. Net als je bij de wedstrijden van Toughest ook een fastlane hebt met een moeilijkheidsgraad, heb je die hier ook.

Stadium Blitz participants face three levels of obstacles, each increasing in difficulty but intermixed throughout the course. Racers receive points for each completed obstacle ?the harder the obstacle, the bigger the point potential. The obstacles each test different areas of fitness, from strength to agility.

MudRunGuide

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top