inov-8 survivalbond

Inov-8, Ultimate Warrior en OCR met je hond

Inov-8 wordt partner van de survivalbond, Ultimate Warrior gaat verhuizen en altijd als eens met je hond door de modder willen lopen?

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Inov-8 partner Survivalbond

Uiteraard wisten we al dat Inov-8 een perfect merk is voor een obstacle run, mud run of survivalrun. Ze gaan nu ook een partnership met de survivalbond aan. Hopelijk kan de OCRA ook snel stappen maken in deze richting. Oh ja, en zoek je de nieuwe modellen van Inov-8? Kijk dan op DutchMudMen.com.

Survivalbond

2. Nieuwe locatie Ultimate Warrior

De tweede editie van de Ultimate Warrior obstacle run zal dit jaar net even ergens anders plaatsvinden.

Dit jaar zal de Ultimate warrior Obstacle Run plaats vinden op een nieuwe locatie… Met nieuwe obstacles, adembenemende omgeving en een terrein dat nog nooit verslagen is!!
ben jij klaar voor onze mystiek challenges en je prestaties naar een next level te nemen in ons nieuw terrein en eindelijk een welverdiende medaille te krijgen

Ultimate Warrior

3. Obstacle Run met je hond

Altijd al eens een obstacle run met je hond willen lopen? Dit is je kans!

De organisatie van het Alphense Zomerspektakel aan het Meer en vereniging De Alphense Hondenbezitter hebben afgesproken dat viervoeters ook dit jaar weer mogen meedoen aan de Obstacle Run. De hondenbezitters leggen een parcours af van 8 km. Veel rennen, klauteren en kruipen!

Facebook

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?