OCREC

OCREC, Awards en Spartan WK

Kies je medaille bij het EK, komt naar onze awards party over een weekje en antwoord op al je vragen over het Spartan WK in Abu Dhabi.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Kies de medaille van het EK

Ga jij meedoen aan het Europees Kampioenschap en heb je graag een mooie medaille? Je kunt nu kiezen welke van de drie ontwerpen de definitieve gaat worden.

OCREC

2. Kom naar ons feestje

Voor de derde keer zullen we de awards weer uit gaan reiken. Natuurlijk zullen we er weer een feestje aan vast knopen. De datum is 8 februari 2020 bij Van der Valk in Zaltbommel.

Obstakels.com

3. Alle info over het Spartan WK

Het feit dat Spartan Race hun WK dit jaar in Abu Dhabi gaat houden roept veel vragen op. Obstacle Racing Media had een interview met een van de verantwoordelijke directeuren bij Spartan. Luister of bekijk de podcast voor antwoord op veel vragen.

ObstacleRacingMedia

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top