Spartan Race Abu Dhabi

Spartan WK, Tough Mudder Europa en Mud Masters Podcast

We waren een paar dagen offline om bij de ISPO M?nchen te zijn, maar we zijn weer terug voor het laatste nieuws. Het WK Spartan Race is in Abu Dhabi, Tough Mudder leeft weer en Andr? van Mud Masters bij Scherpschutters.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Spartan Race WK Abu Dhabi

Het hing al een tijdje in de lucht en is nu officieel. Het tiende WK Spartan Race zal plaatsvinden op 4 en 5 december in Abu Dhabi. Na negen seizoenen in de Verenigde Staten gaat Spartan eindelijk buiten de eigen landsgrenzen kijken voor hun wereldkampioenschap.

Obstacleracingmedia

2. Tough Mudder Europa gered

Tough Mudder in Europa lijkt intussen gered. De websites zijn weer online en de inschrijvingen weer open. In de UK zijn er 8 evenementen en in Duitsland staan er intussen ook weer 5 online. Altijd al een Tough Mudder willen doen? Dit is je kans!

MudRunGuide

3. Oprichter Mud Masters bij Scherpschutters

In de bekende Nederlandse podcast van Scherpschutters zit deze week iemand uit de obstacle run wereld.

Andre Skwortsow is de oprichter en directeur van Mudmasters. De oud-marinier gaat in gesprek met de Scherpschutters over zijn verhaal. Hoe is hij ooit op het idee gekomen? En heeft zijn vorming als marinier iets te maken met Mudmasters en zo ja, hoe dan?

Scherpschutters
Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top