WPL

Twee leagues, bedrijfsdagen en Rovers Run

Er zijn voor komend seizoen twee “virtuele” OCR leagues, doe eens met je collega’s mee aan een obstacle run en de inschrijvingen voor de Rovers Run zijn weer geopend.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Twee nieuwe leagues

Gisteren kwamen er ineens twee leagues voorbij. De WOCRL of World Obstacle Course Racing League en de World Platinum League 2020. De eerste lijkt vooral op de UK gericht te zijn, de tweede op heel wereld. Het idee is dat de organisaties achter deze websites alle uitslagen overal ter wereld optellen om zo tot een ranking te komen. Het idee is leuk, maar we zijn benieuwd of dit echt groot gaat worden.

WORCL en WPL.

WPL

2. Lopen met je collega’s

Zoek je nog een leuk bedrijfsuitje met je collega’s? Overtuig je baas dan om eens mee te doen aan een obstacle run. Bijvoorbeeld bij Mud Masters of de Strong Viking Company Day.

Strong Viking Company Day

3. Inschrijven Rovers Run

De inschrijvingen voor de Rovers Run zijn weer geopend. In 1747 trokken de Franse soldaten moedig ten strijde tegen het onneembare Bergen op Zoom en Fort de Roovere. Op 29 augustus 2020 herhaalt de geschiedenis zichzelf. Met een groot aantal obstakels is het fort flink versterkt.

Rovers Run

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top