dutch adaptives

Tough Mudder Community, Dutch Adaptives, Breakout Run

Verdien een gratis ticket voor de Breakout Run, Dutch Adaptives komt met sportclinici en een mooi verhaal uit de Tough Mudder Community.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Tough Mudder Community

Ondanks dat we hier in de Benelux geen Tough Mudder evenementen hebben, krijgen we toch mee dat het niet goed gaat met Tough Mudder en dat ze waarschijnlijk onder de vlag van Spartan Race verder gaan. Intussen verschijnen er steeds meer verhalen uit de TM Community online. Deze wilden we jullie niet onthouden.

MudRunGuide

2. Dutch Adaptives sportclinic

Dutch Adaptives komt met een sportclinici voor mensen met een beperking en / of chronische ziekte. Lees het hele persbericht via onderstaande link.

Wij zijn stichting Dutch Adaptives (voorheen Team No Limits), een ambitieus sportteam van mensen met een beperking en/of chronische ziekte. Wij geloven erin dat regulier sporten toegankelijk kan en moet zijn voor mensen met beperking en of chronische ziekte en zetten ons daar hard voor in.

Obstakels.com

3. Gratis ticket Breakout Run

De Breakout Run zoekt nog vrijwilligers voor hun komende editie. In ruil daarvoor krijg je een gratis startbewijs.

De Breakout Run kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die elk jaar meehelpen bij de organisatie. Op 6 & 7 juni 2020 is alle hulp van harte welkom. Meld je aan als handlanger en verdien een gratis deelnamebewijs, parkeerticket (en evt. campingticket) voor jezelf of een bekende.

Als handlanger zal je de voortvluchtige aanmoedigen tijdens hun vluchtpoging en hen helpen de hindernissen veilig te nemen. Het kan ook zijn dat je de voortvluchtige bij een drankpost mag voorzien van wat lekkers om zo de politie, vol energie, voor te blijven of dat je er voor gaat zorgen dat de tassen netjes opgeborgen worden in het gevangenisdepot.

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen met betrekking tot je gratis deelnamebewijs en je werkzaamheden. Je kunt dan natuurlijk ook je voorkeur aangeven om samen met een andere handlanger te werken.

Breakout Run


Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top