mudgear

DMM Podcast, Toughest Monkeybars en Mudgear

We zijn begonnen met een Dutch Mud Men Podcast, Toughest komt met nieuwe Monkeybars en kies de juiste sokken voor je obstacle run.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Speciale obstacle run sokken

Zoek je duurzame, extra verstevigde sokken voor je volgende run? Bekijk dan die van Mudgear, een Amerikaans merk dat speciale sokken voor OCR en trails maakt.

Dutch Mud Men

2. Dutch Mud Men podcast

Na de eerste War Race hebben we kort gesproken met Jamy, een van de oprichters van War Race. We hebben dit korte interview opgenomen om als podcast met jullie te delen. Dit zullen we de komende tijd op onregelmatige basis vaker gaan doen. Suggesties voor mensen die we zouden moeten interviewen kun je ons natuurlijk laten weten.

Obstakels.com

3. Leuke Monkeybars bij Toughest

Sinds hun eerste editie in Amsterdam is Toughest helaas niet meer teruggekomen naar Nederland. Toch zijn ze in de Nordics nog steeds springlevend. Voor komend jaar hebben ze een aantal nieuwe hindernissen en deze Monkeybars zien er wel spectaculair uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Toughest (@toughestrace) op

Toughest

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top