spartan wk

Titan Race, War Race en Spartan WK 2020

Titan Race zoekt nieuwe ambassadeurs, aftermovie War Race staat online en Spartan WK naar Abu Dhabi?

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Titan Race zoekt ambassadeurs

Titan Race zoekt ambassadeurs. “Als eerste alles over de Titan Events te weten komen via een EXCLUSIEVE groep.?Je mag mee de ontwikkeling van onze obstakels volgen, meer zelfs , jouw mening telt mee tijdens het ontwerpen en je mag nieuwe obstakels als eerste komen uittesten.?Je krijgt samen met 4 vrienden GRATIS? toegang tot ieder concept.?We voorzien je van Titan merchandise zodat iedereen kan zien dat jij een Titan Ambassador bent.”

Titan Events

2. Aftermovie War Race

Na de review die je eerder al kon lezen, is er nu ook een aftermovie van War Race, Battle of the Bulges. Binnenkort volgt ook nog een interview met de organisatie.


Youtube

3. Spartan WK in Abu Dhabi?

De geruchten gaan al een tijdje rond dat het Spartan Race WK eindelijk de Verenigde Staten gaan verlaten. Op alle pagina’s van Spartan komt op dit moment een teaser voor bij dat er 29 januari groot nieuws is. Waarschijnlijk zal dit over het WK gaan. Gisteren kwam er ineens een foto online met een datum en lokatie voor het WK; 4-5 december in Liwa, Abu Dhabi. De offici?le bevestiging zien we waarschijnlijk 29 januari.

spartan race liwa

Spartan NL

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top