Strong Viking Distance Advisor

Sandrace, Fusion en Strong Viking Distance Advisor

Twijfel je welke afstand je tijdens Strong Viking moet kiezen, dan is er nu een adviestoop. Verder komt Sandrace er aan en hebben we een goede tip voor je nieuwe tight.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Strong Viking Distance Advisor

Heb jij jouw doelen nog niet bepaald of ken jij iemand die altijd al aan een Strong Viking editie wil deelnemen, maar nog nooit de stap heeft durven zetten? Speciaal voor alle twijfelaars hebben ze bij Strong Viking een overzicht gemaakt met alle Strong Viking uitdagingen, zodat de keuze voor de juiste uitdaging n?g makkelijker wordt.

Strong Viking

2. Sandrace

Wil je deze maand nog een obstacle run doen in de Benelux? Dan kun je meedoen aan de wintereditie van Sandrace. Deze run wordt al jaren georganiseerd en vind plaats in een zandafgraving, dus qua zand en modder zit het helemaal goed.

Obstakels.com

3. De ideale tight

Zoek je nog een fijne tight voor dit seizoen? Kort, 3/4, lang, extra lang en eventueel ook nog extra warm. Kijk dan naar de Fusion C3 Tight.

Dutch Mud Men

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top