ocrwc

Wintertraining, Kalender 2020 en Extreme Monkey Bars

Wat doe de pro’s in het winterseizoen, de kalender voor 2020 raakt steeds voller en ?Mud Masters test hun Extreme Monkey Bars hindernis.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Off-season trainen met de Pro’s

Bij de organisatie van het WK waren ze benieuwd hoe de pro’s nou eigenlijk trainen in de winterperiode / off-season. Ze vroegen Rebecca Hammond, Jon Albon, Leon Kofoed, Nikolaj Dam en Thibault Debusschere om hun wintertraining en wat hun doelen voor 2020 zijn.

OCRWC

2. Kalender 2020

We voegen nog wekelijks items toe aan onze kalender. Mis je een een evenement, dan kun je hem zelf toevoegen via deze link.

Obstakels.com

3. Monkey Bars Extreme

Bij Mud Masters zijn ze de constructie voor Monkey Bars Extreme al aan het testen. Wie van jullie doet er mee?

Mud Masters

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top