dunes games bier

Worldpass, Dunes Games bier en Tough Mudder

De Strong Viking Worldpass is weer te koop, hoe staat het eigenlijk met de overname van Tough Mudder door Spartan Race en Dunes Games komt met een biertje.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Strong Viking Worldpass

De Strong Viking World Pass is weer te koop. “Een Strong Viking World Pass geeft exclusieve korting op alle Strong Viking events in het kalenderjaar 2020. De kosten van een World Pass zijn eenmalig ?169,95. Hierna bespaar je tot 80% op ‘losse’ event tickets. Zie onderstaande link voor de kortingen per event. Loop jij jaarlijks meer dan 4 Strong Viking edities? Dan bespaar je al door een World Pass aan te schaffen. Zoals de naam als zegt is de World Pass geldig voor alle Strong Viking edities, dus ook voor het buitenland.”

Strong Viking

2. Dunes Games bier

Naast het bier van Strong Viking is er nu nog een run die een biertje op de markt heeft gebracht; Dunes Games. Tijdens de Dunes Games Oerrace hebben ze een eigen Oer-biertje ge?ntroduceerd. Deze zijn te koop via onderstaande link.

Dunes Games

3. Spartan koopt Tough Mudder – update

De soap in de Verenigde Staten is nog niet voorbij. Het gaat niet goed met Tough Mudder en Spartan Race heeft de helpende hand uitgestoken. Er zijn alleen nog een aantal “obstakels” te overwinnen voordat het zo ver is. 😉 Hieronder een update.

Obstacle Racing Media

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top