War race

Home of Heroes, War Race en Reebok

De winnaars van de eerste War Race zijn bekend, nabij Roermond is een mooie nieuwe trainingslocatie geopend en Reebok heeft een nieuwe schoen.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Winnaars eerste War Race

Afgelopen weekend was de allereerste editie van War Race. Bij de heren ging de overwinning naar Thibault Debusschere. Bij de dames ging Corien Jansen er met de eerste plaats vandoor. De volledige uitslagen staan nog niet online. Het volgende evenement is in februari. De locatie is nog niet bekend.

War Race

2. Nieuwe trainingslocatie: Home of Heroes

Zoek je nog een mooie indoor trainingslocatie om je skills bij te spijkeren? Dan is er sinds kort een nieuwe locatie bijgekomen; Home of Heroes in Buggenum. Een oude fabriekshal vol met hindernissen en andere activiteiten.

Home of Heroes

3. Nieuwe OCR schoen Reebok

Nieuw seizoen, nieuwe schoen. Reebok heeft hun populaire instapmodel, de All Terrain Craze, een update gegeven. De nieuwe All Terrain Craze 2.0 is nu te koop in de winkel en webshop van Dutch Mud Men.

Reebok AT Craze 2.0

Reebok AT Craze 2.0

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top