DEKAFIT

DEKAFIT, Tough Mudder en Monkey Bars Extreme

Spartan lanceert DEKAFIT, Tough Mudder op omvallen en win een wildcard voor Monkey Bars Extreme.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Spartan komt met DEKAFIT

Ze zitten net stil bij Spartan Race. Het ene na het andere nieuwe concept wordt gelanceerd voor 2020. Het nieuwste concept is DEKA.FIT wat aanhaakt op het snel populair wordende HYROX. Het is een vast parcours van 5 kilometer met onderweg 10 functionele fitness zones. De website is nog wat kaal, maar in deze podcast kun je horen dat er internationale ambities zijn. Dus waarschijnlijk kun je komend jaar in Europa ook mee gaan doen.

DEKA.fit

2. Tough Mudder op omvallen

We hadden het eerder al over Spartan. Het leek er op dat ze Tough Mudder zouden overnemen, maar dat lijkt niet helemaal rond te zijn. Op dit moment heeft Tough Mudder Canada faillissement aangevraagd en zijn de kaartverkopen voor alle andere landen gestaakt. Wordt vervolgd.

Obstacle Racing Media

3. Win nu een wildcard voor Monkey Bars Extreme

Wil je meedoen aan Monkey Bars Extreme van Mud Masters? Wij mogen twee wildcards weggeven.

Obstakels.com

Monkey Bars Extreme met logo INSTAGRAM

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top