Spartacus Run Boom

Inschrijven Spartacus kun kan vanaf nu

De inschrijvingen voor de Spartacus Run 2020 zijn geopend. Op zondag 3 mei zal de grootste obstakelrun van Belgi? voor de achtste keer plaatsvinden in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Nieuw is dat de deelnemers voortaan uit drie afstanden kunnen kiezen.

Het vertrouwde, oerdegelijke recept van 10 km blijft natuurlijk overeind. De deelnemers krijgen tijdens deze zogenaamde Spartacus Run Original 25 hindernissen voorgeschoteld en daar zullen ook enkele gloednieuwe hindernissen bij zijn.

Wie meer wil, kan deelnemen aan de Spartacus Run Advanced van 16 km. Dat zijn 6 extra kilometers met 5 extra technische hindernissen. Die extra kilometers en hindernissen zijn uniek: de deelnemers doen geen deel van het parcours dubbel of hindernissen twee keer.

Ook nieuw is de Spartacus Family Run. Dit parcours van 3 km is perfect om als (groot)ouders samen met de (klein)kinderen te doen. De minimumleeftijd is 6 jaar, een maximumleeftijd is er niet.

Inschrijven voor de Spartacus Run Original, de Spartacus Run Advanced en de Spartacus Family Run kan vanaf donderdag via www.spartacusrun.be.

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top