War Race Kamo vest

Kledingadvies War Race

De eerste obstacle run van het nieuwe decennium is War Race in Bastogne / Bastenaken op 5 januari. We kijken even vooruit naar die datum zodat je je kleding er goed op af kunt stemmen. Het is nog anderhalve week weg, dus het weerbericht kan nog veranderen. Toch lijkt het erop dat het koud gaat worden.

Shirt / jack

We schreven pas hier al over de juiste kleding voor koude of bijzonder lange runs. Aangezien we bij War Race niet heel veel water verwachten zou onze voorkeur uitgaan naar een baseliner van merino wol en daarover een windjack. Dan blijf je lekker warm.

Tight

Onze favoriete tight is die van Fusion vanwege het materiaal, de pasvorm en de handige zakken om spullen mee te nemen tijdens je training. Fusion heeft ook een extra warme wintertight. Heb je lange benen? Dan kun je ook nog kiezen voor de extra lange tight.

Sokken

Hier is ons advies om te kiezen voor de merino sokken van Darn Tough. Superduurzaam (met levenslange garantie) en wol behoudt zijn isolerende werking als het koud is.

Schoenen

Het lijkt erop dat de omgeving niet heel droog en vlak zal zijn. Zorg er dus voor dat je goede grip onder je zolen hebt. Daarmee loop je stabieler en heb je minder kans jezelf te blesseren. Hier een overzicht met bovenaan de nieuwste schoenen voor 2020.

Accessoires

Vergeet ook je accessoires niet. Een warme (merino) nekwarmer, muts en handschoenen.

Succes met de laatste training!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven