Monkey Bars Extreme wit op zwart

Spartacus Series, Monkey Bars Extreme en OCR Belgium

Spartacus Series terug naar 3 evenementen, meedoen aan Monkey Bars Extreme, OCR Belgium stopt ermee.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Spartacus Series terug naar 3 events

De inschrijvingen voor de Spartacus Race in Belgi? zijn weer geopend. Helaas is de Spartacus Series dit jaar iets korter geworden met minder evenementen en blijven alleen Spartacus Run, Battle of Thor en Breakout Run over.

Spartacus Series

2. Wildcard Monkey Bars Extreme

Wil jij meedoen aan Monkey Bars Extreme van Mud Masters? Hou dan onze site in de gaten, want morgen komen we met een leuke actie waarbij we twee wildcards weggeven. Weet je nog hoe ver jij dit jaar kwam bij de Neverending Monkey Bars?
Monkey Bars Extreme met logo INSTAGRAM

Mud Masters

3. OCR Belgium stopt er mee

En dan treurig nieuws uit Belgi?. De OCR Vereniging van OCR Belgium stopt ermee. Ze zijn toch wel een van de grondleggers van OCR in Belgi?. Mocht je serieus interesse hebben om er mee verder te gaan, dan kun je contact met ze opnemen.

OCR Belgium

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top