Obstakels.com Awards

Stem nu op de beste obstacle runs van het jaar

Al sinds onze eerste obstacle runs in 2012 schrijven we verslagen van onze ervaringen en vragen we onze community om hun mening. Mede op basis daarvan reiken we jaarlijks awards uit voor de beste obstacle runs van Nederland. Dit jaar zullen we voor de zevende keer de awards uitreiken.

Stemmen

De nominaties zijn geteld. De stembussen zijn tot het einde van het jaar geopend.

Stemmen doe je via deze link.

Uitreiking en feestje!

Voor de derde keer zullen we de awards weer uit gaan reiken. Natuurlijk zullen we er weer een feestje aan vast knopen. De datum is 8 februari 2020 bij Van der Valk in Zaltbommel. We zijn nog bezig met een kortingscode voor de hotelovernachting mocht je willen blijven. Die komt binnenkort online.

Korting op hotelkamer Van der Valk

Wil je nog even blijven hangen of zelfs blijven slapen? Hotel van der Valk biedt ons een mooie korting voor een kamer met de volgende code: ZBL-GF4163. Klik op de deze link en boek een kamer met korting van 25% op dat moment geldende prijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven