strongmanrun

Nieuwe koers en naam voor Strongmanrun

Sinds 2012 vindt in Nederland jaarlijks de Fisherman?s Friend Strongmanrun plaats. Een obstaclerun in de bosrijke omgeving van Hellendoorn. Vanaf 2020 slaat de organisatie een andere koers in. En dat betekent ook een nieuwe naam. Een naam die beter aansluit bij de missie van de organisatie: Iedereen in beweging krijgen ?n houden. De naamswijziging geldt ook voor de StrongSisterRun, onderdeel van de StrongmanRun. De nieuwe naam wordt op vrijdag 10 januari 2020 bekendgemaakt.

Einde Fisherman’s Friend Strongmanrun

Jaarlijks schrijven duizenden deelnemers zich in voor het sportieve event dat traditiegetrouw in het eerste weekend van september plaatsvindt. Het evenement kan daarnaast op nog eens tienduizenden bezoekers rekenen. ?Er verandert niets aan het moment en opzet van de obstaclerun?, legt Bas Wispels, organisator, uit. ?Er komen alleen spectaculaire extra?s bij.? Die toevoegingen hebben te maken met de missie ieder mens in beweging te krijgen ?n houden. ?We willen een zo divers mogelijk deelnemersveld aantrekken. Man, vrouw, jong en oud. We willen ieder mens, op elk niveau, een sportieve uitdaging bieden. Met als belangrijkste doel: fun tijdens de run!? Deze missie is een van de redenen dat de samenwerking met Fisherman?s Friend is opgezegd. ?Een gezamenlijk besluit?, vervolgt Bas Wispels. ?Onder de nieuwe naam organiseren wij meerdere evenementen en worden we toegankelijk voor verschillende groepen mensen, van topsporters tot kids. Bovendien kunnen we ons nu nog meer richten op de gezonde kant van sporten.?

De organisatie werkt daarvoor onder andere samen met maatschappelijk betrokken partijen en bedrijven die zich richten op de fit- en gezondheid van mensen. ?We zoeken verbinding met merken die kracht uitstralen. Ons doel is onze evenementen voor ieder mens toegankelijk maken, maar dat betekent niet dat het er soft aan toegaat. In aanloop naar het event is goede begeleiding nodig. We zijn daarom ook ontzettend blij met onze partners. Een medaille is earned, not given!?

Nieuwe naam en logo

Op vrijdag 10 januari 2020 krijgt het event een nieuwe naam en wordt ook het nieuwe logo en de website bekendgemaakt. Tot die tijd kan men voor informatie of inschrijvingen terecht op www.strongmanrun.nl of www.strongsisterrun.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven