Mud Masters WK

Mud Masters komt met WK Monkey Bars

Mud Masters heeft naast hun grote evenementen ook regelmatig iets bijzonders voor je in petto. Vorig jaar was daar het WK touwklimmen en hun eerste indoor editie. Komend jaar gaan ze wederom een WK organiseren, maar nu met een andere hindernis.

WK Monkey Bars

Komend jaar komen ze met een WK Monkey Bars. Wederom in een reclamemast naast de snelweg zoals je op de foto kunt zien. Op 1 februari is het zover en kun je meedoen. Binnenkort meer informatie. Tot de tijd kun je je gewoon inschrijven voor een gewone Mud Masters.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top