oranje inov-8

Inov-8 kleurt oranje in 2020

Bij DutchMudMen.com hebben we zojuist weer wat nieuwe modellen van Inov-8 voor 2020 binnen gehad. Wil jij je outfit komend jaar een Nederlands tintje geven, dan komt dat goed uit, want Inov-8 kleurt oranje komend jaar. Hopelijk kunnen we dus op het WK of EK deze schoenen ook terugzien op het podium.

X-Talon 210

Inov-8 X-Talon 210

Deze kennen we natuurlijk al even. Onder de wedstrijdlopers is dit de meest populaire schoen. Hij is smal, het water gaat er extra snel uit en hij weegt nagenoeg niets. Combineer dat met zijn sticky grip en je hebt de ideal wedstrijdschoen.

Review: lees hier.

Kopen: bestel hier.

Mudclaw 300

Inov-8 Mudclaw 300

De nieuwe versie van de aloude Mudclaw 300 is ook in een oranje jasje gegoten. Dit is het klassieke werkpaard van Inov-8. Perfect voor de meest moeilijke terreinen. Iets breder dan de meeste Inov-8 schoenen en extra bescherming rondom je voet.

Kopen: bestel hier.

X-Talon G 235

X-Talon G 235

Het nieuwste model van Inov-8 en de eerste uit de X-Talon serie met grafeen grip. Dit is?een hele goede schoen voor iedereen die een obstacle run of mud run gaat lopen of er voor aan het trainen is. Het bovenwerk kan heel wat survivaltrainingen aan, de grip in de modder is top en ook stukken over nat asfalt is geen probleem voor deze schoen. Ik verwacht dat je hem ook bij wedstrijdlopers terug zal gaan zien, want door de precision fit sluit hij goed om de voet voor direct contact. Samengevat is dit een schoen die lang mee zal gaan en aan alle eisen voldoet voor je volgende obstacle run.

Review: lees hier.

Kopen: bestel hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven