Breakout Run

Breakout Run, zichtbaar met KNOG en Black Friday bij Holy Hill

Inschrijvingen voor de Breakout Run bijna open, zorg dat je zichtbaar bent tijdens je trainingen en Holy Hill heeft een mooie black friday deal.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Inschrijven voor de Breakout Run

Morgen is het dan eindelijk zo ver. De inschrijvingen voor de Breakout Run 2020 gaan open. Je kunt wederom meedoen aan de normale run, de nachtrun, de junior run of hun bekende Last Man Standing. Bekijk hieronder de aftermovie van 2018 voor een goede impressie.

Breakout Run

2. Zorg dat je zichtbaar bent in het donker

Knog is een Australisch merk wat onder andere bekend is van outdoor en fietsverlichting. Ze maken echter ook een aantal handige producten voor de hardloper onder ons. Daarnaast is het ook nog eens scherp geprijsd. Zorg dat je zichtbaar bent als je gaat trainen de komende maanden.

KNOG

3. Holy Hill Black Friday deal

Ook bij Holy Hill een black friday deal komende vrijdag. Speciale tickets waarbij je 25% korting krijgt op de ticketprijs (er zit geen finisher shirt inbegrepen bij het ticket).

Holy Hill Black Friday

Holy Hill Black Friday

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top