ocrwc

Spartan Kalender Europa, alle Mud Masters obstakels en een goede discussie

Spartan Race heeft haar kalender voor 2020 in Europa online gezet, een overzicht van alle hindernissen tijdens Mud Masters en de discussie van de dag.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Europese kalender Spartan

Wil je komend jaar een Spartan Race gaan lopen? Check dan onderstaand overzicht. Spartan kennende toveren ze nog wel een aantal extra races uit de hoge hoed. Spartan Race

Spartan Race

2. Alle 2019 Mud Masters Obstakels

Ben je van plan om komend jaar aan Mud Masters mee te doen? Bekijk dan zeker de video hieronder. Hierin zie je alle 2019 hindernissen van hun evenementen. Uiteraard komen er in 2020 weer een aantal nieuwe bij. Die kunnen we binnenkort tonen.

Mud Masters

3. De discussie van de dag

De OCRWC komen met de discussie van de dag. Moeten obstacle course races gestandaardiseerd worden? Ja of nee?

OCRWC

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top