War Race paspoort

Paspoort bij War Race, OCR Series Gibbons obstakel en de gear van Albon

De trainingsgear van Jonathan Albon, het paspoort van War Race en het nieuwe Gibbons obstakel van Strong Viking.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. De gear van Jonathan Albon

Gisteren kwam er een item van Jonathan Albon online waarin hij schrijft over het gewichtsvest waar hij mee traint. Hij gebruikt het Hyper Vest van Hyperwear voor zijn diverse trainingen, van hardlopen tot klimmen. Als je doorklikt op zijn website kun je ook de andere producten zien die hem al meerdere keren wereldkampioen OCR gemaakt hebben.

Jonathan Albon

2. War Race komt met paspoort

De nieuwe organisatie van obstacle runs, War Race, heeft gisteren ??n van hun goodies bekend gemaakt. Het is een paspoort. Na elke race / afstand die je gelopen hebt kun je daar een stempel in verzamelen.

War Race

3. Gibbons eerste nieuw obstakel Strong Viking

Op de Facebook-pagina van de OCR Series zien we een nieuwe hindernis in het Strong Viking Lab. Zou dit de eerste nieuwe 2020 hindernis van Strong Viking zijn?

OCR Series

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top