Strong Viking

20% korting bij DMM, Belgisch Kampioenen en achter de schermen bij SV

Heel de week Black Friday bij Dutch Mud Men, de kampioenen van Belgie en een kijkje achter de schermen van Strong Viking

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Belgisch Kampioenschap

Afgelopen weekend vond tijdens de Gladiator Run het Belgisch Kampioenschap OCR plaats. De winnende lopers waren Maud Desouter en Thomas Buyle.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Belgian OCRA (@bocra_) op

Belgisch Kampioenschap

2. Kijkje achter de schermen bij Strong Viking

Al ruim zes jaar organiseert Strong Viking haar obstacle runs. Als deelnemer zie je vooral de voorkant van het evenement. Via onderstaande link?lees je hoe een event dag er voor het team van Strong Viking uitziet en krijg je een kijkje achter de schermen.

Strong Viking

3. 20% korting bij Dutch Mud Men

Je kunt het niet gemist hebben, vrijdag is het Black Friday. Deze hele week (vanaf nu dus) krijg je bij Dutch Mud Men al 20% korting op alles wat in de categorie SALE staat. Gebruik bij het afrekenen code BLACKFRIDAY.

Dutch Mud Men Sale

black friday

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top