Spartan Valmorel sneeuw

OCR in de sneeuw, nieuwe hindernis Strong Viking en Spartacus Run 2020

Wil je eens een obstacle run in de sneeuw? Benieuwd naar de nieuwste hindernis van Strong Viking / OCR Series? Zoek je de datum van de Spartacus Run 2020? Lees dan verder!

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Obstacle Run in de sneeuw

Een korte blik op onze kalender laat zien dat het in de winter wat rustig is qua obstacle runs. Je kunt het jaar beginnen met War Race, maar verder is er weinig te doen. Wil je een mooie uitdaging met sneeuwgarantie? Reis dan af naar Valmorel voor een Spartan Race.

Spartan Race

2. Eerste 2020 hindernis OCR Series

Op Facebook is de eerste teaser van de nieuwste hindernis van de OCR Series (en dus waarschijnlijk ook Strong Viking) verschenen. De rest van de hindernissen zal deze winter gestaag onthuld worden.

OCR Series

3. Spartacus Run 2020 bekend

De tweede datum van de Spartacus Series 2020 is bekend. Na de Breakout Run in het weekend van 6 en 7 is nu ook de datum van de Spartacus Run zelf bekend. Op 3 Mei 2020 is het weer zover op het Provinciaal Recreatiedomein de Schorre in Belgie. De complete kalender van de Spartacus Series volgt later.

Spartacus Run

Spartacus Series

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top