mud masters

Korting Mud Masters, sportmedische keuring en nieuwe Barkley docu

Scoor nog snel je korting op Mud Masters, doe een sportmedische keuring en bekijk de nieuwe documentaire over Barley.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1.Nog snel 17,50 korting op Mud Masters

Morgen is het Black Friday en komen er misschien nog wel meer deals voorbij, maar wil je komend jaar sowieso meedoen aan Mud Masters? Schrijf je dan nog voor komende dinsdag in voor de editie in de Haarlemmermeer. Deze zal dit jaar overigens wat later in het jaar plaatsvinden (6 en 7 juni.)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mud Masters (@mudmasters) op

Mud Masters Kalender

2. Medisch certificaat nodig voor EK

Een weekje na Mud Masters Haarlemmermeer is het EK in Itali?. Daar zijn de regels net iets anders dan in Nederland en Belgi?. Je mag daar niet meedoen aan een evenement zonder een doktersverklaring. Bespaar je dus een deceptie en download hier het formulier. Wat je ook kunt doen is een sportmedisch onderzoek laten uitvoeren. Dat is nooit een slecht idee en wordt in een aantal gevallen vergoed door je zorgverzekeraar.

OCREC

3. Inov-8 documentaire Barkley online

Als je de Netflix-documentaire over The Barkley Marathons hebt gezien dan weet je hoe zwaar deze uitdaging is. Inov-8 atleet Nicky Spinks deed dit jaar een poging de eerste vrouwelijke finisher te worden. De documentaire staat intussen online en is nu nog gratis te bekijken.

Youtube

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top