OCR Series

Medaillehuisje, OCR World Finals naar Belgie en nieuw merk sportvoeding

Soms is een medaillehanger te klein, de finale van de OCR Series gaat verhuizen en een nieuw voedingsmerk richt zich op de obstacle runner.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Van medaillehanger naar medaillehuisje

Als je een aantal runs hebt gelopen wordt het misschien tijd voor een medaillehanger. De Spaanse OCR-atleet en fanatiek Spartan Racer heeft er intussen zoveel dat hij in zijn tuin een speciaal huisje heeft voor zijn medailles en prijzen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? (@albertsoley) op

2. Kalender OCR Series bekend

De eerste twee races van seizoen 4 van de OCR Series zit er al op, maar nu is ook de rest van de kalender bekend gemaakt. Het meest opvallende is dat de OCR World Finals gaan verhuizen. Deze zullen 30 augustus in Gent plaatsvinden.

OCR Series

3. Nieuw merk sportvoeding

Er is een nieuw merk sportvoeding dat zich ook richt op de OCR-atleet; 226ERS. 226 is de afstand in kilometers van ’s werelds grootste uitdaging; de afstand van de hele?triathlon. 226ERS is een filosofie, een manier van leven. Met de ambitie om te blijven verbeteren, op ieder moment. Doelen nastreven die aanvankelijk onmogelijk leken.?‘Feed your dreams’ is de slogan van het merk. Het is een missie die in alles wordt toegepast. Niet alleen in de producten, maar ook in alles wat ze doen.

226ers

226ERS

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top