BOCRA

Strongmanrun Throwndown, WTM naar Texas en Belgisch Kampioenschap

Nieuw in 2020, de Strongmanrun Throwdown. World’s Toughest Mudder verplaatst naar Dallas en dit weekend Belgisch Kampioenschap OCR.

Harbourrun

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Nieuw: Strongmanrun Throwdown

Na een valse start in 2019 waarbij de datum naar 2020 is verschoven, komt hij er dan toch echt aan. Het nieuwste concept van Strongmanrun, de Strongmanrun Throwdown. De Fisherman?s Friend Strongmanrun Throwdown is een nieuw spectaculair event waar 2 sporten samenkomen en het maximale van atleten wordt gevraagd. Plaats van het spektakel is het FBK Stadion in Hengelo

Meer info

2. Dit weekend Belgisch Kampioenschap

Komend weekend zal het Belgisch Kampioenschap Obstacle Course Racing plaatsvinden. We hebben afgelopen jaren veel Belgische atleten in de top van het WK, EK, Spartan en OCR Series gezien. Zondag weten wie zich kampioen van Belgi? mag tronen tijdens de Gladiator Run.

Belgian OCRA

3. World’s Toughest Mudder naar Dallas

Dit weekend was World’s Toughest Mudder. Winnaars Trevor Cichosz en Morgan McKay liepen 105 mijl en 80 mijl in 24 uur. Komend jaar gaat het evenement voor de derde keer verhuizen. Het blijft wel in de Verenigde Staten. Dus heb je ambities? Dan kun je afreizen naar Dallas, Texas in November 2020.

World's Toughest Mudder

ToughMudder

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top