Spartan Para

Titan Air, Inov-8 X-Talon G235 en zilver bij Spartan Para Team Race

Na Titan Run en Titan Swim komt er nu een Titan Air bij, Inov-8 lanceert een nieuw model en Nederland pakt een tweede plek op het Spartan Para Team Race in de VS.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Titan Air

Komend jaar lanceert de organisatie achter Titan Run en Titan Swim de Titan Air. Ze noemen het zelf “de luchtigste obstacle race.” Het is een run die vooral bestaat uit opblaasbare hindernissen. “Geen meters modder of gewichten voortslepen, deze run is pure fun!?Loop 5km over een parcours met opblaasbare obstakels. Klim omhoog en plof lekker in een kussen, geniet van deze luchtige obstacle run.

Titan Air

2. Inov-8 X-Talon G 235

Op 5 december lanceert Sinterklaas Inov-8, de nieuwe X-Talon G235. Zelf noemen ze het de hergeboorte van een legende. We mogen helaas niet precies verklappen hoe het model er uit ziet en een foto is ook nog taboe. Wat we wel al kunnen vertellen is dat ??n van de meest populaire modellen van Inov-8 gaat verdwijnen en dus opgevolgd gaat worden door deze schoen. Wil je hem zien of hebben? Kom dan naar Dutch Mud Men, want uiteraard wordt hij daar verkocht. Online bestellen? Vanaf 5 december staat de schoen in de webshop.

Inov-8 G 235

Inov-8 Facebook

3. Zilver bij Spartan Para Team Race

Afgelopen weekend was niet alleen World’s Toughest Mudder, maar ook de Spartan Para Championships in de Verenigde Staten. Een kampioenschap voor “adaptive athletes.” Namens Nederland deed John de Haan mee met zijn “Team Never Stumped International.” Na een flinke strijd wisten ze beslag te leggen op de tweede plaats. Hieronder een filmpje van John in actie.

Spartan Race NL

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top