Tough Mudder

Spartan Race ambassadeurs, World’s Toughest Mudder en de DMM Marktplaats

Spartan Race zoekt ambassadeurs voor 2020, volg World’s Toughest Mudder het hele weekend en (ver)koop je tickets op de DMM Marktplaats.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Spartan Race zoekt ambassadeurs

Spartan is weer op zoek naar nieuwe Brand Ambassadors!
Adem jij Spartan, hoeven we jou niet uit te leggen wat een Trifecta inhoudt, ben jij goed zichtbaar op social media, weet jij mensen te inspireren en te enthousiasmeren om de grenzen eens te verleggen tijdens een Spartan Race? Klik dan op de link hieronder en meld je aan.

Spartan

2. Volg World’s Toughest Mudder

Dit weekend staat in het teken van World’s Toughest Mudder, de 24-uurs race van Tough Mudder in Atlanta. Matt B. Davis en het team van ORM zijn er weer heel het weekend bij voor live coverage. Dit is het moment waar de nieuwste hindernissen van Tough Mudder bekend gemaakt worden. Bekijk de hindernissen van vorig jaar in de video hieronder.

Obstacle Racing Media

3. Koop of verkoop je OCR Tickets en spullen

Zoek je een startbewijs voor een uitverkochte run? Ben je geblesseerd en wil je van je ticket af? Heb je trainingsspullen te koop of wil je je schoenen verkopen? Kijk dan op de grootste Marktplaats voor obstacle runners, de DMM Marktplaats. Met duizenden?fanatieke obstacle runners?heb je hier het meeste kans op succes.

DMM Marktplaats

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top