spartan death race

Extreme Spartan Death Race, Mud Masters 2020 hindernissen en Mudstacle Awards

Spartan Death Race nog extremer, stemmen bij Mudstacle en help Mud Masters met hun nieuwe hindernissen.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Stemmen bij Mudstacle

In Engeland zijn de obstacle run awards altijd iets eerder dan in Nederland. Bij Mudstacle zijn de stembussen intussen weer geopend. Ook Nederland doet weer mee, net als vorig jaar toen Strong Viking een prijs pakte. Uiteraard zijn we zelf ook weer van de partij om een goed feestje te bouwen.

Mudstacle

2. Spartan Death Race

Heel veel evenementen claimen de zwaarste te zijn, maar er is er maar eentje die echt zijn best doet dat ook echt te blijven.?Spartan Death Race staat eigenlijk wel bekend als de zwaarste run die er is en oprichter Joe De Sena wil deze titel graag behouden. Voor komende editie worden er een aantal extreme uitdagingen toegevoegd. Zo moet je een marathon met een zandzak van 25 kilometer lopen, een marathon tijgeren en nog veel meer.

Spartan Life

3. Help Mud Masters aan nieuwe hindernissen

Er worden deze weken overuren gedraaid in het Mud Masters Lab voor de ontwikkeling van nieuwe hindernissen voor 2020. Help ze aan idee?n: Wat voor hindernis zou jij nou echt graag willen doen bij Mud Masters?

Mud Masters

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top