World's Toughest Mudder

World’s Toughest Mudder, alle Iron Vikings en meer Awards dan ooit

Dit weekend keert Amelia Boone terug bij WTM, alle Iron Vikings op een rijtje en meer info over de Obstakels.com Awards 2019.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. World’s Toughest Mudder

Komend weekend is het weer zo ver. De grootste en meest bekende 24-uurs race binnen de wereld van OCR; World’s Toughest Mudder. Voor de tweede keer zal het evenement plaatsvinden in Atlanta. De winnaar bij de dames van afgelopen twee edities heeft vorig weekend het Spartan Ultra WK gewonnen, dus waarschijnlijk zien we een nieuwe deelnemer op de top van het podium staan. Het is dit weekend ook de terugkeer van drievoudig kampioen Amelia Boone, dus het zal spannend worden of ze haar titel terug kan pakken.

Tough Mudder

2. Alle Iron Vikings

Gisteren presenteerden we onze speciale Strong Viking Kalender met alle evenementen. Gaat een gewone Strong Viking niet ver genoeg voor je? Kies dan voor een Iron Viking of Ultra Viking.?Iron Viking

Strong Viking

3. Meer info Obstakels.com Awards

Al sinds onze eerste obstacle runs in 2012 schrijven we verslagen van onze ervaringen en vragen we onze community om hun mening. Mede op basis daarvan reiken we jaarlijks awards uit voor de beste obstacle runs van Nederland. Dit jaar zullen we voor de zevende keer de awards uitreiken. De opzet is iets anders en we hebben veel meer awards. Lees er nu alles over.

Obstakels.com Awards

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven